Ju Gen Bu Dao (Entran Forte)

30,00 lei

Ju Gen Bu Dao- Imbunatateste functiile sexule, creste excitabilitatea

Adjuvant alimentar fitoterapeutic ce ajuta la cresterea imunitatii, mareste rezistenta la oboseala, stimuleaza functia sexuala.

Descriere

Ju Gen Bu Dao

Caracteristici: Ju Gen Bu Dao este un adjuvant alimentar fitoterapeutic ce ajută la creşterea imunităţii, măreşte rezistenţa la oboseală şi stimulează funcţia sexuală. Acest produs este obţinut dintr-un amestec de plante terapeutice din medicina tradiţională chineză, utiliate atât pentru diverse disfuncţii sexuale cât şi pentru întărirea sistemului reproductiv şi a stării generale de sănătate a organismului.

Compoziţie: Panax Ginseng, Cordyceps Sinensis (Ciuperca de larvă chinezească), Cistanche Deserticola, Tongkat Ali Extract

Indicaţii: îmbunătăţeşte funcţiile sexule, infertilitate, deficite de erecţie, ejaculare precoce, reducerea libidoului – creşte excitabilitatea, limitează oboseala, tonic sexual, ajuta la imbunatatirea functiei sexuale

Prezentare: 1 capsula în blister de aluminiu şi o pastile în plic de aluminiu/cutie

Mod de administrare: o capsulă şi o tabletă o dată la 3 zile sau cu doua ore inaintea actului sexual..

Atenţionări: Acest produs este un supliment alimentar care nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată. A nu se depaşi doza zilnică recomandată şi a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lăsa la îndemana copiilor sub 3 ani.

Condiţii de păstrare: A se păstra în locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ju Gen Bu Dao (Entran Forte)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *