Oto Forte

65,00 lei

OTO FORTE este un supliment alimentar care contribuie la creşterea performanţelor sexuale masculine.

Descriere

OTO FORTE

Caracteristici: OTO FORTE este un supliment alimentar care contribuie la creşterea performanţelor sexuale masculine. OTO FORTE imbunătăţeşte funcţia sexuală atât în cazul bărbaţilor cu activitate sexuală normală, cât şi în cazul persoanelor cu disfuncţie erectilă uşoară sau moderată.

Compoziţie: extract din părţi aeriene de Epimedium brevicornum 60mg, Rehmannia Glutinosa 37.5mg, actinolit 37.5mg, penis si testis de cerb 15mg.

Prezentare: blister din aluminiu cu 4 tablete în cutie

Mod de administrare: 1 tabletă cu 30 de minute înainte de actul sexual. Pentru menținerea virilității se recomandă 1 tabletă la 3 zile.

Atenţionări: A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor. A nu se depași doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. Acest produs este un supliment alimentar ce nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se administra persoanelor cu vârsta sub 18 ani. A nu se asocia produsul cu consumul de alcool. Nu se recomandă persoanelor cu diverse afecţiuni cardiace grave.

Condiţii de păstrare: A se păstra în locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Oto Forte”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *