Penis Steifungscreme – 26g, Milan

80,00 lei

Penis Steifunscream – 26g – crema pentru zona intima

Descriere

Penis Steifunscream

Atractivitatea unui om depinde de mulți factori – fața, mainile, parul etc. sunt mai întai detalii despre femei.

Dar cum ramane schimbul de mangaieri cu atractivitatea zonei intime?

Adesea zona genitală este neglijată cu o igienă personala sau este ignorat faptul că poate afecta zona genitala și, astfel, aspectul penisului din cauza măsurilor de îngrijire externe. O influență adecvată poate, de asemenea, să asigure o atractivitate și o vitalitate adecvată pentru cea mai bună piesa în orele intime.

Uleiurile esențiale de înalta calitate, continute in crema de îngrijire a pielii penisului si importanta pentru vitaminele A și E ale pielii și pantenol oferă o experienta relaxanta si  stimulatoare de ingrijire, un miros placut și, astfel, pentru conservarea activa și atractiva a zonei intime.

Nu folosiți prezervativele. Crema de îngrijire a penisului este un produs de îngrijire pentru zona genitală a barbatului. Nu este un medicament sau un remediu medicamentos. Dacă suferiți de disfuncție erectila, va rugam sa va adresați medicului de familie.

Crema se poate integra minunat într-un preludiu comun.

Ingrediente: Petrolatum, parafina lichida, lanolină, pantenol, glicerină, acetat de tocoferil, cetearil alcool, Cinnamomum zeylanicum, Capsicum frutescens, Mentha piperita, mentol, retinil palmitat, cinnamal, eugenol, limonen, alcool benzilic, linalool.

Domeniul de livrare: 1 x Cremă pentru îngrijirea penisului 26g

Fabricat în Germania

Livrare discretă în ambalaje neutre.

Aveți întrebari? Suntem bucurosi sa va sfatuim!

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Penis Steifungscreme – 26g, Milan”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *