Rui Shen Oil

80,00 lei

Rui Shen Oil este cel mai renumit produs in China si nu numai pentru capacitatea sa de a trata definitiv ejacularea precoce

Descriere

Rui Shen Oil este cel mai renumit produs in China si nu numai pentru capacitatea sa de a trata definitiv ejacularea precoce. Acest produs natural a fost testat pe mai multi barbati si s-a constatat o imbunatatirea semnificativa a performantelor sexuale.

Combinarea ingredientelor pe baza de plante naturale ofera incredere de sine prin reducerea sensibilitatii si prelungirea erectiei. Se poate constata efectul pe un interval de patru ore..

Rui Shen You Solution, a fost dezvoltat pentru a ajuta oamenii sa-si imbunatateasca viata sexuala. Produsul este un ajutor pentru viata de cuplu determina atingerea erectiilor mai durabile și pentru a reduce numărul cazurilor de ejaculare precoce. Acest remediu natural pentru ejaculare precoce a fost testat și utilizat de mai mulți ani și a câștigat popularitate sporită datorită eficienței sale.

Procentul de 99% eficacitate se realizează prin utilizarea acestei formule speciale din diferite ierburi si stimuleaza organul sexual masculin pentru o erectie de durata.. După testare, la unii bărbați a durat 25 de minute mai mult decât performanța medie. Unguentul a fost proiectat special pentru a oferi oamenilor un control maxim prin reducerea sensibilității în zone foarte sensibile…ale organului sexual masculin..

Ingrediente: Radix Ginseng 30%, Rhizoma Polygonati (15%) cortex Cinnamomi (15%) Semen Ziziphi Spinosae (10%) Radix Angelicae Dahuricae (8%) Radix Salviae Miltiorrizae (7%) Rhizoma atractylodes (7%) Apa pura (8 %)

      Mod administrare: Se aplica cu betisorul din interior usor sub capul penisului si de-a lungul sau sau  pe partea de sus a acesteia cu o ora – doua inaintea actului sexual.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Rui Shen Oil”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *