Tian Li (fiola)

25,00 lei

Tian Li – reteta produslului NATURAL POTENT – TIANLI a fost folosita initial la curtea imperiala a Chinei si are functia de a intari spiritul tonificand trupul si revigorand rapid impulsul sexual.

Descriere

Reteta produslului NATURAL POTENT – TIANLI a fost folosita initial la curtea imperiala a Chinei si are functia de a intari spiritul tonificand trupul si revigorand rapid impulsul sexual.

Efectul a fost dovedit de institutiile de cercetare autorizate chinezesti, solutia fabricata dupa aceasta reteta este un produs ideal si efectiv special pentru imbunatatirea functiei sexuale si imbunatatirea starii generale.

Solutia este facuta din ierburi salbatice proaspete dupa un proces stiintific de tratare, pregatire, rafinare si extragere. Aproape zece mii de persoane care au testat solutia au confirmat efectul ei minuntat impotriva oboselii si revigoreaza rapida a impulsului sexual. Este considerata de toti cei care au folosit-o cel mai bun produs in acest sens.

Compozitie: Barren Wort, Boxrohorn Fruit, Polygonum  Multifolrum, Hypoxis Minor, Damnacanthus Liducs Gaerti, Bosschniakia Rossiea, Eleutherocus Senticossus(Ginseng Siberian)

Indicatii: se foloseste in ameliorarea starilor de oboseala, slabiciune, tiuit in urechi, insomnii, incaruntire prematura, impotenta sexuala.

     NATURAL POTENT – TIANLI este un afrodisiac 100% natural ce ajuta la obtinerea si mentinerea unor erectii puternice in maxim 60 de minute de la administrare.  Se recomanda pentru reducerea starilor de oboseala, incaruntirea prematura,  disfunctii sexuale.

Mod de administrare: se bea o fiola cu 45-60 de minute inaintea actului sexuale.

NOTA: Produsele prezentate pe site se pot administra fara prescriptie medicala. Va rugam sa cititi cu atentie informatiile de pe ambalaj sau in prospectele acestora inainte de utilizare.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tian Li (fiola)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *