Menu
Transport 10 lei
0729 801 073
Tongkat-Ali-
0 Comments

Despre Tongkat Ali (Eurycoma longifolia)

Baietii îmi plac lucrurile simple așa că lasati-ma sa va introduc direct la subiect. Ați găsit acest site deoarece căutați o soluție la o problemă. Și problema pare a fi una dintre următoarele (sau o combinație a acestora):

  • Erecțiile tale nu mai sunt la fel
  • Libidoul nu mai este la fel de intens ca in adolescenta
  • Activitatea sexuala nu mai este ca inainte
  • Te omori în sala de gimnastică, dar nu primești rezultatele obișnuite

Dar nu-ți face griji pentru ca nu ești singur in aceasta situatie. De fapt, fiecare om isi va vedea „zilele bune” cum au trecut incet. Întrebarea este cât de curând se va întâmpla decăderea și ce veți face pentru a împiedica ca aceasta să se întâmple iremediabil .

Permiteți-mi să vă spun o poveste: Într-o frumoasă după-amiază de primăvară târzie, cu douăzeci și cinci de ani în urmă, doi tineri au absolvit aceeași facultate. Ei erau foarte asemănători, acești doi tineri. Ambii au fost mai bine decât studenții obișnuiți,  au fost sănătoși, potriviți și destul de arătoși. Recent, acești doi bărbați s-au întors la colegiu pentru cea de-a 25-a reuniune. Amândoi colegi  erau căsătoriți. Ambii cresteau trei copii si au avut un succes similar în carieră. Dar a fost o diferență si una foarte mare… Unul dintre bărbați este supraponderal și arată spre 60 de ani celălalt este încă potrivit și nu are nimic de invidiat…la o persoana atletica.

Image result for Tongkat Ali

Ce a facut diferența?

Te-ai întrebat vreodată, așa cum o facem fiecare dintre noi…, ce face această diferența în viața oamenilor? Nu este întotdeauna raspunsul la aceasta problema în genele noastre. Nu cred ca exista  o persoană care vrea să fie și să se simtă tânără, iar cealaltă nu. Diferența constă în ceea ce a făcut fiecare persoană pentru a-și asuma responsabilitatea bărbatului și pentru a evita trecerea timpului sa-si spuna cuvantul asupra fizicului si nu in ultimul rand asupra mentalului. Diferența constă în faptul că unul dintre ei cunoaște componenta secretă care îi face pe bărbați sa para adevărați bărbați: – testosteronul.

Producția de testosteron scade în mod natural odată cu vârsta, nu puteți face nimic pentru a-l opri complet. După vârsta de 25 de ani, nivelurile de testosteron la bărbați încep să scadă cu o medie de 1,25% pe an. Și datând suficient timp, semnele testosteronului scăzut vor începe să apară, lăsându-vă dorința de felul în care erați atunci când vă aflați 25 de ani.(frumoasa varsta !!)

Related image

Producția de testosteron scade odată cu vârsta

Daca luam ca reper vârsta 25 de ani – nivelul de testosteron este 100%,  la vârsta 40 de ani este de 75%, la vârsta 55 de ani este 55% iar la vârsta 70 – 40%

Testosteronul este cheia puterii sexuale. Testosteronul produce erectia, pastreaza forta musculara si masa, ajuta la aspectul tineresc si la productia de sperma.

Scaderea testosteronului cu varsta este complet naturală, problema pe care o avem astăzi este că bărbații suferă de niveluri scăzute ale testosteronului din cauza stresului, a sănătății proaste și a alimentației îngrozitoare.

Vedeți, nivelurile de testosteron ale bărbaților prezentate mai sus. Stimularea testosteronului liber este ultima formulă anti-îmbătrânire. Testosteronul ajută la o creștere în intervalul 2014 de la 270 – 1070 ng / dl. Acum 100 de ani, nivelul bărbaților de testosteron a fost între 800-2000 ng / dl!

Virilitatea bărbaților de astăzi este la un nivel scazut în toate timpurile, iar nivelurile de testosteron scade chiar mai repede.

Dacă suferiți de semnele unui bărbat în vârstă, am veste bună pentru tine: un supliment numit tongkat ali sau denumirea stiintifica (eurycoma longifolia) este dovedit clinic că oferă oamenilor o altă șansă să se simtă din nou tineri.

Image result for Tongkat Ali

Imaginează-ți că te simți din nou mai tânăr…

Nu ar fi grozav să produci testosteron la rata pe care ai făcut-o când aveai 25 de ani? Era la acel moment când ai simtit ca viata era in varf, plina de energie. Deci, dacă totul se reduce la testosteron, ce puteți face pentru a o mari? Ei bine, puteți crește testosteronul prin modificări ale stilului de viață (sport, o dieta mai bună, mai puțină stres și un somn mai bun) și nu in ultimul rand suplimente nutritive.

Tongkat ali este cel mai stabilit supliment pentru creșterea testosteronului în mod natural. Tongkat ali provine dintr-un copac care creste in Asia de Sud-Est si a fost folosit de secole pentru a combate simptomele testosteronului scazut la barbati. De fapt, tongkat ali este cunoscut ca cea mai puternică aromă de afrodisiac și testosteron din natură.

Etichete: , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *