Tongkat Ali

150,00 lei

Tongkat ali produs naturist pentru disfunctii sexuale

Descriere

Tongkat Ali poate ajuta să progreseze către următoarele:

  • Creste in mod natural testosteronul *
  • Combate oboseala
  • Hormonul de producția spermei crește
  • Imbunatatirea circulatiei sanguine
  • Întărirea sistemului imunitar
  • Creste virilitatea sexuala, libidoului si apetitului sexual (afrodisiac) *

În timp ce toate beneficiile de mai sus pot fi realizate prin a lua Tongkat Ali, vă rugăm să înțelegeți, de asemenea, că nu toată lumea va experimenta aceste beneficii deoarece oamenii sunt diferiti, iar rezultatele vor varia.

Vă rugăm să discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a lua acest supliment ca dozele pot varia în funcție de greutatea corpului și, de asemenea, motivul pentru care luați acest lucru (de exemplu, culturistii pot fi sfătuiți să ia mai mult).

Important  – Tongkat Ali ajuta testiculele sa produca mai mult testosteron, așa cum produceau  când erati mai tineri. Este important să lasati si organismul sa se odihnească periodic. Timp pentru a lua capsulele este cuprinsă între 5 zile și 2 săptămâni (vă rugăm să discutați cu medicul dumneavoastră) și (timpul să nu mai luați pentru pauza) este de aproximativ jumătate din timp, (se recomandă perioade).

De exemplu:  În cazul în care luați Tongkat Ali timp de 1 săptămână, atunci ar trebui să se odihnească corpul pentru aproximativ 3-4 zile (nu luați nici un Tongkat Ali). Ciclu de pauza este cel mai bun mod de a menține corpul activ. Continuați să luați acest fel în cicluri de timp aproximativ 6 luni.

Daca nu ai folosit Tongkat Ali inainte, este o idee bună pentru a începe cu grijă doar de a lua o capsulă pe zi, timp de 3 zile.

Tongkat Ali 3000 Extreme

Forța de aderență: 200: 1  Extract de radacina

Dimensiune: 500mg per capsulă

Forma de comercializare: o capsula

Mod de folosire:   Alternează între un ciclu 7: 3 (7 zile / 3 zile libere). Adulți, luați o  sau două  capsule o dată sau de două ori pe zi (vă rugăm să consultați un medic pentru a găsi dozajul corect și cel mai bun raport ciclu pentru greutatea corporală, în funcție de rezultatele dorite) sub forma unui supliment alimentar în cursul unui ciclu .

Luati după mese, cu un pahar mare de apă.  A nu se depăși 4 capsule (2000mg) pe zi, cu excepția cazului în sfătuit de către un medic. Consultați un medic înainte de a folosi orice supliment alimentar.

A nu se lasa la indemana copiilor

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tongkat Ali”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *