Stud 100 – 12g

100,00 lei

Stud 100 12g – Spray desensibilizator pentru bărbați pe baza de lidocaina

Descriere

Stud 100 – 12g – Spray desensibilizator pentru bărbați. Spray-ul conține Lidocaină 9.6% ca un ingredient active. Alte ingrediente componente ale spray-ului sunt isopropyl myristate, solvent, soluție aromatică.

Spray-ul conține 12g de soluție. Fiecare doză conține 7.7 mg Lidocaină și se poate obține aproximativ 120 de pulverizări.

 Modul de întrebuințare – Ingredientul activ, lidocaina, este un anestezic local care în urma folosirii reduce sensibilitatea penisului înaintea relației sexuale. Reducerea sensibilității rapide ajută la întârzierea ejaculării fapt ce constituie un bun tratament pentru pesoanele care suferă de ejaculare precoce.

Înainte de folosire umăriți indicațiile de mai jos

-nu folosiți spray-ul dacă partenerul este alergic ( în caz de sensibilitate ridicată fată de anestezice sau alte substanțe identice)

– nu folosiți dacă prezentați pe piele tăieturi sau umflături

– dacă aveți sau ați avut, probleme cu ficatul sau cu rinichiul consultați un doctor înainte de a folosi spray-ul

– nu folosiți dacă partenera este gravidă

 Cum se folosește spray-ul – Cantitatea folosită și sincronizarea variază de la persoană la persoană dar se recomandă dozajul între 3-8 pulverizări la baza glandului cu 5-15 minute înaintea actului sexual. Ar trebuie să folosiți minimum din cantitatea necesară. Nu depășiți maximim de 24 pulverizări într-un interval de 24 ore.

Nu folosiți spray-ul în mod repetat mai mult de 3 luni fară a consulta un doctor. Spray-ul este numai pentru uzul extern. Nu folosiți spray-ul aproape de ochii sau nară. Spălați suprafața aplicată după ce și-a facut efectul. În caz de neplăceri cauzate de folosirea îndelungată a spray-ului, întrerupeți tratamentul și cereți sfatul doctorului.

Dacă partenera dumneavoastră prezintă mici iritații în zona intimă, încetați să mai folosiți spray-ul. Nivelul ridicat de lidocaină în sănge poate provoca o stare de nervozitate, amețeală, ușoare convulsii câ și efecte indirecte asupra inimii sau plămânilor.

Efectele asociate în urma folosirii spray-ului Stud100 se manifestă foarte rar și asta dacă nivelul de lidocaină absorbit este extrem de redus.

Dacă veți simți efecte neplăcute după folosirea spray-ului consultați un medic sau un farmacist.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Stud 100 – 12g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *