Spray Dooz 14000 – 45ml- Reman’s

120,00 lei

Spray Dooz 14000 – 45ml – Reman’s – este un spray care are adăugat în compoziția sa, vitamina E ce hrănește și activează celulele.

Descriere

Spray Dooz 14000 – 45ml – Reman’s – este printre singurele spray-uri  din lume care a adăugat în compoziția sa, vitamina E care hrănește și activează celulele.

Cunoscut ca un spray care  are capacitatea de a prelungi actul sexual și de a satisface partenera dumneavoastră, producându-i multiple orgasme.

Ejacularea precoce este o afecțiune caracteristică milioanelor de bărbați ( după unele aproximări 75%). Dooz 14000 ( Delay Spray cu vitamina E) este recomandat pentru orice persoană care are dificultăți pentru a se împlini din punct de vedere sexual datorită ejaculării precoce.

Aplicați două pulverizări pe gland și așteptați 5 minute după care veți putea trece la acțiune. Alternativ, puteți aplica o pulverizare pe vârful degetului și masați  ușor penisul. Acest spray nu are miros și nici gust deci puteți cere partenerei să va facă sex oral fără a vă deconspira folosindu-l.

Atenție: acest spray este foarte puternic de aceea nu exagerați cu pulverizările în zona intimă. Vă recomandăm să nu aplicați mai mult de două pulverizări.

Folosind Spray Dooz 14000 veți avea următoarele avantaje

  • – Reduce sensibilitatea
  • – Vă conferă o erecție mai puternică pe o perioadă mai lungă
  • – Vă sporește, din punct de vedere psihologic, încrederea și mulțumirea de sine când faceți dragoste
  • – Se pot aplica 80-100 de pulverizări
  • – Efectul spray-ului se manifestă pe un interval de 5 ore

Spray Dooz 14000 este printre singurele spray-uri  din lume care a adăugat în compoziția sa, vitamina E care hrănește și activează celulele. Ca și o vitamină naturală este foarte ușor de absobit și să stimuleze și să crească energia celulelor.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Spray Dooz 14000 – 45ml- Reman’s”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *