Max Desire

30,00 lei

Max Desire este un stimulent sexual revolutionar care conţin ingrediente naturale de înaltă calitate. Acesta este destinat pentru a creste excitarea sexuala la femei.

Descriere

Max Desire

MaxDesire este un stimulent sexual revolutionar care conţin ingrediente naturale de înaltă calitate. Acesta este destinat pentru a creste excitarea sexuala la femei. Un ambalaj conţine 2 comprimate.

    Comprimatele sunt fabricate pe bază de 17 plante medicinale si aminoacizi, care acţionează ca un afrodisiac pentru organismul feminin. Acestea nu conţin hormoni, ceea ce le face sigure pentru utilizarea.

MaxDesire este conceput special pentru femei şi combină ingrediente energizant cu ierburi adaptogenic si aminoacizi, care afectează pozitiv neurotransmitatori. Majoritatea femeilor care au folosit produsul au afirmat ca nu ajuta doar la creşterea libidoului şi a energiei sexuale, ci a redus nivelul lor de stres.

  Cum să utilizaţi: 1 la 2 comprimate pe zi, cel putin 45 de minute înainte de sex.

 Atenţie:  Nu este recomandat pentru persoanele cu tulburări neurologice: depresie, manie si mai mult. Să nu fie utilizat de către femeile gravide! Dacă utilizaţi medicamente care pot intra în conflict cu comprimate, consultaţi un medic!

Ingrediente:  Epimedium ((10% Icariins), Avena Sativa (10:1), L-Arginina, Yohimbe (8% de extracţie), Dong Quai (Angelica inensis), Maca (standardizat 6), Damiana (Turnera diffusa), American Ginseng (5% gineosides), Tribulus terretis (saponine min 20%), Muira paurna (extract 4:1), rădăcină Wild yam (Dioscorea villosa), GABA, L-tirozina, L-Histadine, Xanthoparmelia Scrabosa (extract), cnidium Monnier (extract), Bioperine;

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Max Desire”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *