Tongkat Ali (Eurycoma Longifolia extract)

250,00 lei

Tongkat ali ( Eurycoma Longifolia extract) complex de plante pentru barbati care practica diverse sporturi (fitness)

Descriere

Tongkat ali ( Eurycoma Longifolia extract) este un complex de plante pentru barbatii care practica diverse sporturi (fitness) sau care doresc sa obtina diverse performante sexuale,

Complexul Eurycoma Longifolia este un complex puternic pe bază de plante pentru bărbați.

Ingredientul cheie în complexul Eurycoma  este o plantă numită Eurycoma Longifolia ( cunoscută sub numele de Tongkat Ali). Fiți conștienti ca Tongkat Ali pe cont propriu nu va oferi efectele pe care acest complex este capabil să le ofere ci doar datorita combinației unice de ierburi care funcționează atât de eficient.

Creșterea cererii de soluții pe bază de plante

Aceste produs este în mod natural sigur pentru utilizarea acestor pastile fara efecte secundare manifetate prin diferite simptome – stare de ameteala, durere de cap, etc..

Ce face complexul Eurycoma Longifolia (Tongkat Ali) atât de eficient?

După ce au încercat mai multe combinații de plante pentru mai mult de un an, în cele din urmă au fost selectate 7 tipuri diferite de plante, oferind un amestec unic cu ingredientul principal Eurycoma Longifolia.

În general, majoritatea clienților au spus că nu au avut efecte secundare cum ar fi cefalee, palpitatii extreme, transpirații și amețeală care sunt mai frecvent asociate cu agenți de stimulare chimică. Câțiva au simțit o ușoară erupție facială și căldură în corp.

Putem analiza reactia multor clienti fata de acest tip de produs si se poate constata o diferenta majora fata  de numeroase pastile de sinteza interzise de ministerele de sănătate din mai multe țări datorită prezenței substanțelor chimice controlate cum ar fi Sildenafil (ingredient activ al unui lider de piață) și Tadalafil (ingredient activ al altor tipuri de pastile de sinteza).

Oferiți complexului Eurycoma Longifolia o sansa chiar acum! Suntem siguri că veți fi uimiți! La urma urmei, complexul Eurycoma Longifolia este foarte bun.

Dacă întâmplător nu corespunde asteptarilor dumneavoastra cel puțin nu ați risca sănătatea dvs. prin încercarea unui lucru care nu a fost testat în mod corespunzător de catre piata..

Sunt incluse instrucțiunile de utilizare, dar inițial trebuie să luați 1 sau 2 capsule (vă sugerăm să încercați doar una )  cu un pahar de apă caldă 30-40 minute înainte de actul sexual. Odată ce corpul vostru se aclimatizează, puteți găsi că oricum este suficient.

Sugestii recomandate:

1 până la 2 capsule, când este necesar, cu un mic pahar de apă caldă cu 30-40 de minute înainte de activitate.

A nu se folosi de cei cu afecțiuni cardiace. (Dacă aveți îndoieli consultați medicul)

Nu trebuie luate de nimeni sub vârsta de 18 ani sau de către femei însărcinate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tongkat Ali (Eurycoma Longifolia extract)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *