Brad Douglas – 5ml

156,00 lei

Bradul Douglas este un conifer care creste nativ în întreaga America de Nord. Acest brad inalt, mereu verde este folosit frecvent în industria pomului de craciun si are o nota de aroma de lamaie dulce si racoritoare

Descriere

Brad Douglas (Douglas Fir – Pseudotsuga menziesii) – 5ml

DESCRIEREA PRODUSULUI

Bradul Douglas este un conifer care creste nativ în întreaga America de Nord. Acest brad inalt, mereu verde este folosit frecvent în industria pomului de craciun și are o notă de aroma de lamaie dulce și racoritoare. Boabele bradului Douglas sunt furnizate în mod durabil de la tinerii copaci din Noua Zeelanda, unde este o specie invaziva foarte inalta care ameninta ecosistemul tarii.

De recoltarea tinerilor brazi de Douglas si folosirea lor pentru ulei esential, dōTERRA ajuta la combaterea impactul asupra mediului al copacilor care depasesc terenul în timp ce oferind un ulei esential de conifere premium. Bradul Douglas are o compozitie chimica unica care este deosebit de bogata in beta-pinen. Bradul poate fi, de asemenea, utilizat pentru a purifica pielea si sa promovoace o dispozitie pozitiva.

UTILIZARI:

  • Adaugati o picatura la curatarea faciala, la sapun sau la spalarea corpului a adaugat beneficii de curatare și o aroma revigoranta.
  • Combinați 1-2 picaturi de esenta pentru o relaxare experiență de masaj.
  • Indepartati 1-2 picaturi în maini și inspirati profund pentru a promova sentimente ale cailor respiratorii clare și respiratie usoară.

INSTRUCTIUNILE DE UTILIZARE:

Difuzie: Utilizati trei pana la patru picaturi în difuzorul de alegerea ta.

Utilizare locala: Pentru masaj, se amesteca 5 picaturi cu transportor de 10 ml ulei. Pentru baie, se amesteca 5 picaturi cu 5 ml ulei.

Pentru a parfuma camera dumneavoastra amestecati o picatura pana la 10 picaturi de ulei

ATENTIONARI:

Sensibilitate cutanata posibila.

A nu se lasa la indemana copiilor.

Daca sunteți gravida, alaptati sau sunteti sub supraveghere medicala, consultati medicul dumneavoastra.

Evitati contactul cu ochii, urechile interioare si zone sensibile.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boala. Consultati medicul inainte de folosire. Daca aveti alergie la oricare component din compozitie nu folositi acest produs.

 

 

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brad Douglas – 5ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *