Petitgrain – 15ml

195,00 lei

Uleiul esențial de petitgrain provine din arborele portocaliu amar, care are o istorie lungă de utilizare în practicile tradiționale de sănătate.

Descriere

Petitgrain (Citrus Aurantium) – 15ml

Descrierea produsului:

Uleiul esențial de petitgrain provine din arborele portocaliu amar, care are o istorie lungă de utilizare în practicile tradiționale de sănătate. Din punct de vedere istoric, uleiul esential Petitgrain a fost folosit in scopuri de curatare si a fost folosit intern pentru a sustine functionarea sistemului imunitar sanatos si a sistemului nervos.  Dovezile stiintifice emergente ofera sprijin pentru aceste utilizari traditionale si alte utilizari.

Există trei uleiuri esențiale derivate din arborele portocaliu amar. Petitgrain este distilat din frunzele și ramurile copacului, uleiurile esențiale de Neroli sunt distilate din flori, iar uleiul de portocale  este produs prin presarea la rece a coajelor de fructe.

Petitgrain este utilizat pe scară largă în industria parfumurilor, oferind sprayuri de corp, parfumuri, loțiuni și parfumuri o notă proaspătă, erbacee care este populară atât în ​​rândul femeilor, cât și al bărbaților.

Prin achiziționarea Petitgrain din Paraguay prin intermediul inițiativei noastre Co-Impact Sourcing®, doTERRA este capabilă să sprijine proiectele de dezvoltare comunitară necesare și să furnizeze venituri diversificate pentru fermierii mici. Această abordare oferă o alternativă viabilă din punct de vedere economic față de tăietorii de lemne, contribuind în mod substanțial la protejarea resturilor de pădure tropicale ale Atlanticului din estul Paraguayului.

 Utilizări:

Difuză pentru o aromă calmantă și relaxantă. Se amestecă bine cu alte uleiuri de citrice, cassia, scorțișoară, eucalipt, geranium și lemongrass.

Luați-vă pe plan intern pentru a vă ușura sentimentele de tensiune, a ajuta la calmarea sistemului nervos și a promova somnul odihnitor.

Înainte de a merge la culcare, adăugați câteva picături de Petitgrain împreună cu lavandă sau bergamota la perne și lenjerie de pat pentru beneficiile sale aromatice.

Adăugați una sau două picături în apă sau suc și băutură pentru a ajuta la susținerea sănătății sistemelor cardiovasculare, imune, nervoase și digestive.

Instrucțiunile de utilizare:

Difuzie: utilizați trei până la patru picături în difuzorul dorit.

Utilizare internă: Se diluează o picătură în 4 fl. oz. de lichid.

Utilizare locală: Aplicați una sau două picături în zona dorită. Se diluează cu un ulei de cocos doTERRA pentru a reduce la minimum orice sensibilitate a pielii. Consultați măsurile de precauție suplimentare de mai jos.

Măsuri de precauție:

Sensibilitate cutanată posibilă.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Dacă sunteți gravidă, alăptați sau sunteti sub supraveghere medicala, consultați-vă medicul dumneavoastră

Evitați contactul cu ochii, urechile interioare și zonele sensibile.

Toate produsele doTerra sunt Certificate in USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală.

Consultati medicul inainte de folosire.

Daca aveti alergie la oricare component din compozitie nu folositi acest produs.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Petitgrain – 15ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *