Dooz 14000 Silver

120,00 lei

Dooz 14000 Silver – spray delay desensibilizează penisul atunci când este pulverizat pe cap și funcționează în 5 minute de la pulverizare

Descriere

  Dooz 14000 Silver – spray delay desensibilizează penisul atunci când este pulverizat pe cap și funcționează în 5 minute de la pulverizare. Odată ce ați folosit, puteți face sex de până la de 10 ori un interval de timp mai lung decât înainte.

      Cunoscută sub numele de Spray Dooz Silver datorită capacității tale de a continua să performezi și să-ți satisfaci partenera, oferindu-i orgasme multiple. Ejacularea prematură este o problema comună care afectează milioane de barbati sau 75% dintre bărbați la un moment dat.

       Furnizorii de spray cu întârziere dooz  recomanda oricărei persoane care are dificultăți în obținerea unei satisfacții sexuale complete din cauza ejaculării premature. Se aplica doua pulverizari pe capul penisului și așteptați 5 minute, apoi sunteți gata de acțiune.

        Dacă simțiți o senzație de furnicături după pulverizare, doar ignorați acest lucru, deoarece va dispărea într-un minut. Alternativ, puteți pulveriza pe palma mâinii dvs. și puteți face masaj pe penis. Acest spray nu are miros și gust.

AVERTISMENT: Acest spray este foarte puternic si nu depășiți doza recomandată de 2-3 pulverizari.

     Folosirea DOOZ 14000 Silver cu cel putin 5 minute inainte de a face dragoste va reduce sensibilitatea, va ofera o erectie mai lunga, va creste satisfactia si increderea cand faceti dragoste..

     Dozajul sprayului este pana  la 200 de aplicatii iar clientii care comanda DOOZ 14000 Silver Delay Spray se întorc din nou pentru a cumpara acest produs.

Volum – 45 ml.

  1. Reduce sensibilitatea
  2. O erecție mai îndelungată
  3. Îți mărește plăcerea și încrederea în a face dragoste
  4. Creșterea plăcerii, a satisfacției și a dorinței
  5. Până la 200 de aplicații
  6. Efectul dureaza pana la 5 ore

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dooz 14000 Silver”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *