Vimax

150,00 lei

VIMAX este un puternic supliment natural pe baza de plante creat special pentru persoanele de sex masculin ce ajuta la cresterea penisului si la erectie

Descriere

VIMAX este un puternic supliment natural pe baza de plante creat special pentru persoanele de sex masculin ce ajuta la cresterea penisului si la erectie…

VIMAX este un produs natural si s-au  folosit ingrediente de cea mai inalta calitate astfel incat  in cei peste 10 ani de experinta VIMAX a devenit numarul 1 mondial.

Vimax:

  • Cresterea penisului de la 2-4 cm
  • Cresterea libidoului , a dorintei si a rezistentei sexuale.
  • Erectii puternice si de lunga durata.
  • Control uimitor asupra ejacularii precoce.
  • Erectii incredibile oricand veti dori
  • Cresterea volumului spermei cu 70%

     Modul de functionare al Vimax-ului

Corpul penisului este format din doua structuri mari cavernoase (Corpora Cavernosa), ce in timpul excitarii sexuale, aceste structuri cavernoase sa umplu cu sange, determinand erectia penisului.

Testele clinice ale cercetatorilor au dovedit faptul ca structurile cavernoase pot reactiona la efectul anumitor ingrediente naturale, ceea ce duce la o crestere semnificativa in marime si o mai buna elasticitate, ceea ce permite penisului sa stocheze mult mai mult sange in structurile cavernoase.

Cunoscand acest lucru, s-a reusit crearea unui amestec perfect , amestec realizat din extracte 100% naturale care poseda eficacitatea de neegalat in cresterea dimensiunii penisului.

Pilulele VIMAX prin ingredientele sale naturale, permit structurilor cavernoase ale penisului sa isi mareasca considerabil dimensiunile astfel incat acestea sa poata stoca cat mai mult sange, fapt ce duce la o crestere semnificativa a penisului atat in grosime cat si in lungime.

Utilizare: Se administreaza 1 capsula pe zi. Tratamentul recomandat este intre 4-6 luni.

Modul de prezentare: flacon ce contine 30 capsule

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vimax”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *